A tökéletes konyhabútorra vágysz, de szükséged van egy kis inspirációra? 
Túl sok a választási lehetőség és úgy érzed elveszel a részletekben? 


Látogass meg minket bemutatótermünkben, ahol szakképzett kollégáink szeretettel várnak egy személyes konzultációra, ahol minden elképzelésed és igényed figyelembevéve segítenek megalkotni az álomkonyha tervét.

Addig is gyűjts inspirációt galériánkból a legnépszerűbb stílusok és színvilágok variációiból! 

REFERENCIÁINK

Több, mint 15 éves fennállásunk alatt volt szerencsék megannyi ügyféllel együtt dolgozni. Mégis mindig melengeti a szívünk, amikor látjuk ügyfeleink arcán az elégedettséget a kész munka láttán. Szeretnénk veletek is megosztani elégedett ügyfeleink visszajelzéseiből párat.

"A UnIQitchen Csapatát szívből ajánljuk mindenkinek! Időpont egyeztetéskor profi módon előre egyeztettek velünk, hogy a konyha érkezése után már tudják is kezdeni az összeszerelést. Hatalmas konyhát tettek össze, másfél nap alatt, amit előre tervek alapján tökéletesen időzítettek.

NÉPSZERŰ FRONTOK

Egy konyhabútor legmeghatározóbb eleme az úgynevezett front, azaz az előlap, amely meghatározza a bútorzat színét és stílusát. Legyen szó modern vagy klasszikus kialakításról, nálunk garantáltan megtalálod a tökéletes frontot!

KONYHABÚTOROK

Bizonytalan vagy? Nem tudod milyen színt vagy stílust válassz? Vagy éppen az a gond, hogy túl sok típus tetszik? Nézz szét konyhabútor inspirációink között és válaszd ki a leginkább tetsző darabokat, kollégáink pedig segítenek szűkíteni, majd kiválasztani a tökéletes színt és stílust!

Nobilia minták

Megnézem az összeset

Saját tervezés

Megnézem az összeset