Legyen szó egy gardróbról, az étkezőről, a nappaliról, a fürdőszobáról vagy bármely más helyiségről a házban, bútoraink nagy hatással bírnak az életünkre. Vizuálisan és funkcionálisan is pozitív hatással lehetnek mindennapjainkra.  

Így, bár fő profilunkat a konyhabútorok képzik, mi sem csak a konyhában vagyunk profik!

Hivatalos Nobilia partnerként anyagok, dekorációk és színek széles választékával, testreszabható tervezési lehetőségekkel, kiváló minőségű bútorszerelvényekkel és ötletes kiegészítőkkel igazodunk az álmaidhoz és a lakókörnyezetedhez!  

ELÉRHETŐ TERMÉKEINK

Konyhabútorok

Egy konyha megvásárlásakor még soha nem volt akkora a kínálat és a választék, mint napjainkban. Legyen szó design konyháról, vidéki stílusról vagy inkább klasszikusról, mi minden ízlésvilághoz és térbeli igényhez megfelelő konyhákat kínálunk.

Bízz az érzékeidben, amikor álmaid konyháját tervezed!
Milyen a modern kor konyhája?
Szinte bármi megvalósulhat benne.

Nálunk minden konyha szabadon és egyedileg tervezett és ezért csak jól ismert gyártókkal dolgozunk együtt.

Engedd meg magadnak a luxust és inspirálódj konyha modelljeink között!  

INSPIRÁCIÓK

Tárolás

Legyen akármekkora, egy konyhában sosincs elég hely… ismerős az érzés?

A unIQitchen csapata ezen is segít! Tárolási megoldásaink segítséget jelentenek mindenkinek, akinek szüksége lenne egy kis extra helyre a konyhában.
Függetlenül attól, hogy mennyi hely áll rendelkezésére, tárolási megoldásaink segítenek minden centimétert maximálisan kihasználni. 

 Világítás

Ha egy elegáns fali panel a konyha tortáján a hab, akkor a jól megválasztott világítás a cseresznye. Világítási rendszereink mindenki számára megoldást nyújtanak, a konyha egyes elemeinek megvilágítására és kihangsúlyozására, továbbá a tökéletes hangulat megteremtésére.  

KIEGÉSZÍTŐK, TARTOZÉKOK

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Thank you! Your message has been sent.