Amerikai - Francia Reggelik

Crépe Suzette


Legújabb epizódjainkban az unIQitchen konyhájában már rutinosan mogzó háziasszonyunk Yvonne főző partnere a lehengerlő energiákkal bíró Pásztor Anna lesz. Anna a rocksztárság mellett gyakorló anyuka és nem mellesleg a Konyhafőnök VIP dobogós helyezettje volt. Az első francia reggeli mi más lehetne, mint egy mennyei narancsos palacsinta, a méltán híres Crêpe Suzette. Egyet előre elárulhatunk, forró volt a stúdióban a hangulat.
RECEPT

Bacon-ös, sajtos, póréhagymás Quiche


Legutóbbi francia reggeli kalandunk után Yvonne és Anna egy újabb ínycsiklandó reggeli elkészítésére vállalkozott. Vegyük sorra az alapanyagokat, bacon, póréhagyma, sok - sok sajt… mégis mi rossz sülhetne ki ebből? Egy biztos a csajok akkora hangulatot csinálnak a unIQitchen konyhastúdióban, hogy attól még a quiche is fejre áll! Vajon sikerül megmenteni ezt a póréhagymás, bacon-ös, sajtos finomságot? Nézd meg legfrissebb epizódunkat és kiderül!
RECEPT

Gravy & Biscuits


A mennyei francia reggelik után Yvonne és Anna áthajóznak a tengerentúlra és igazi amerikai reggeliket készítenek. Az első reggelivel Yvonne régi lakhelyét Kentucky-t idézik meg. Nem más készül mint egy tipikus déli államokbeli reggeli az úgynevezett Gravy & Biscuits. Ez a reggeli biztosan nem diétás cserébe viszont isteni finom és elegendő energiát ad a nap elkezdéséhez! Tarts velünk és készítsd el te is!
RECEPT

Eggs Benedict


Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? Ezt talán sosem tudjuk meg, az viszont biztos, hogy a tojás a valaha volt legkedveltebb reggeli alapanyag világszerte. Nincs ez másképp Amerikában sem, így a már jól összeszokott főző páros Yvonne és Anna a Konyha Sztorik aktuális epizódjában egy Eggs Benedictet fog elkészíteni nekünk. Neked van bevált buggyantott tojás recepted? Vagy azok közé tartozol, akik félnek ezt a fajta tojást elkészíteni? Bármi is legyen a válasz, tartsd velünk és lesd el a csajok titkait!
RECEPT