GYEREKNAPI, MEXIKÓI FOGÁSOK

Kukorica krémleves


Legújabb epizódjainkban, Gyereknap alkalmából nem másra vállalkozott Yvonne, mint a lehetetlenre: olyan fogásokat szeretne készíteni, amivel el lehet nyerni a legválogatósabb gyerekek tetszését is. Ezen vállalkozásában nem mások lesznek segítségére, mint két lelkes kis kukta Lili és Kristóf. Az első fogás pedig a mexikói konyha egyik alapfogása a kukorica krémleves lesz. Lássuk sikerül-e Yvonne vállalkozása.
RECEPT

Quesadilla


Tovább hajózva a mexikói vizeken, Yvonne és lelkes kuktái egy újabb ikonikus fogást a Quesadillát készítették el. Ha gondolkoztál valaha azon, hogy hogyan lehetne minél több vitamindús, tápanyag gazdag zöldséget belecsempészni a gyerekek étrendjében, az egyik legjobb válasz rá a Quesadilla!
RECEPT

Lime-os sajtkrémes Cini-Mini pite


Elnézést, micsoda? Cini-Mini és pite egy mondatban? Nem tévedés bizony ebben az epizódban egy olyan desszert készült el, ami sütést nem igényel, gyors, egyszerű mégis egész biztosan a gyerekek, de inkább az egész család kedvence lehet! 6 hozzávaló, 11 perc, 1 profi háziasszony és 2 lelkes kukta a terítéken pedig a legjobb pite a vidéken!
RECEPT

Karamellás tejszín puding


Az előző pite sikerén felbuzdulva Yvonne és kis kuktái Lili és Kristóf egy újabb desszert elkészítésére vállalkozott. Ez nem más, mint a híres Flan de Caramelo, azaz karamellás tejszín puding. A spanyol eredetű, de Dél-Amerikában is előszeretettel készített finomság gyorsan és egyszerűen elkészíthető akár hétköznapokon is, de az ünnepi asztalokon is kimondottan jól mutat.
RECEPT